Politika kolačića

NESTLÉ PREDLOŽAK ZA OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA

Ova Obavijest o kolačićima vrijedi za sve Nestlé web-stranice i mobilne aplikacije (“Nestlé web-stranice”). 

1. Što su kolačići?

Kolačići su tekstualne datoteke, koje se šalju Vašem računalu s web-stranica koje posjećujete. Kolačići se zatim, prilikom svakog narednog posjeta, šalju natrag na web-stranicu s koje su potekli ili na drugu web-stranicu koja prepoznaje te kolačiće. Koriste se kako bi web-stranica uopće radila ili kako bi radila učinkovitije, te kako bi osigurali informacije vlasnicima web-stranice.

Koristimo termin "kolačići" u cijeloj ovoj Obavijesti kako bismo pokrili i sve slične tehnologije, kao što su Lighthouse SDK, datoteke evidencija, oznake piksela.

2. Koje se vrste kolačića koriste na Nestlé web-stranicama?

Možete vidjeti koji se kolačići koriste na ovoj web-stranici klikom na poveznicu

Na Nestlé web-stranicama koristimo sljedeće vrste kolačića:

Tipovi kolačića


 

Životni vijek

1. Kolačići za funkcionalnost stranice

Ovi kolačići Vam dopuštaju kretanje stranicom i korištenje naših funkcija, kao što su registracija, prijava i omiljeni proizvodi. Onemogućite li ove kolačiće, određeni dijelovi web-stranice neće funkcionirati kada ste Vi u pitanju, na primjer, dodavanje proizvoda u Vašu košaricu, prelazak na blagajnu.

Koliko god bude potrebno

2. Analitički kolačići

Ovi nam kolačići pomažu izmjeriti i analizirati način korištenja naše web-stranice, aplikacije i mobilne platforme kako bismo unaprijedili njihovu  funkcionalnost i Vaše iskustvo. 

90 dana

3. Kolačići preferencija kupaca

Kada pretražujete naše stranice, ovi kolačići upamtit će Vaše preferencije (kao što su jezik ili lokacija), kao i druge informacije koje nam izaberete dati, kako bismo Vam pomogli skrojiti  iskustvo po Vašoj mjeri i učiniti ga relevantnijim i više prilagođenim sebi.

 

90 dana

4. Kolačići za reklamiranje ili ciljano oglašavanje

Ovi kolačići se koriste za isporučivanje reklamnih oglasa relevantnih za Vas. Oni također ograničavaju broj prikaza određenog oglasa i pomažu nam u mjerenju učinkovitosti naših marketinških kampanja. Informacije koje dobivamo preko ovih kolačića također možemo upotrijebiti prilikom reklamiranja za koje ste možda zainteresirani na temelju Vašeg ranijeg on-line ponašanja. Te informacije možemo podijeliti s drugim stranama, uključujući naše partnere.

90 dana

5. Kolačići društvenih medija

Ovi kolačići se koriste kada na Nestle web-stranici izaberete opciju za dijeljenje tih informacija na društvenim mrežama. Društvene mreže će evidentirati da ste to uradili. Te informacije mogu biti poveznicom povezane  s aktivnostima ciljnog oglašavanja/reklamiranja.

90 dana

 

3. Upravljanje Vašim preferencijama preko kolačića

Možete imati pristup i promijeniti Vaše preferencije preko kolačića u svakom trenutku klikom na poveznicu.

Pored toga, po potrebi, možete odbiti suglasnost za kolačiće posjetom sljedećih stranica: http://www.aboutads.info/choices/#completed ili http://www.youronlinechoices.eu/.

4. Ažuriranje obavijesti

Pridržavamo pravo  promjene i korekcije ove Obavijesti. Molimo da za više novih dodatnih informacija s vremena na vrijeme pogledate ovu stranicu. Mi ćemo obnoviti sadržaje na Nestlé web-stranicama i, po potrebi, obavijestiti Vas o svim promjenama putem e-pošte.

5. Politika čuvanja privatnosti

Za više informacija o tome kako koristimo Vaše podatke (uključujući pobliže podatke o kontrolorima), molimo pogledajte Obavijest o privatnosti.

Search icon

Još niste pronašli ono što tražite?

Isprobajte našu novu pametnu potragu. Uvek imamo nešto za Vas.